Двуетажна къща в м. Лахана

Сарафово

€ 124 615

€ 871 / 1m²

Описание Оферта: 281

Наталия Хоум има удоволствието да Ви предложи за продажба двуетажна къща в затворен комплекс находящ се в местността Лахана, между кв. Сарафово и гр. Поморие.
Къщата е с обща площ от 143,40 кв.м., като първият етаж е с площ от 63,94 кв.м, а вторият етаж с площ от 79,46 кв.м.
Първият етаж се състои от антре, стълби, отвеждащи към втория етаж, обширна всекидневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, мокро помещение, веранда с изглед към двора.
На втория етаж се намират три спални, едната, от които има собствена баня. На етажа има и втора баня с тоалетна, коридор и тераса, от която се открива изглед към вътрешния двор.
Всяка къщичка разполага със собствено дворно пространство, място за паркиране и веранда. Общата площ на прилежащия към къщата парцел е 143,40 кв.м.
Къщата се издава на тапа. Подовете са покрити с циментова замазка и са готови за полагане на гранитогрес, ламинат, паркет или друга настилка по желание на клиента. Във всяка къща са положени ел. кабели, както и оптически такива със слаботокова инсталация, която позволява внедряване на софтуер с възможност за дистанционно управление от типа ”Умна къща.
Проектирани и с вложени висококачествени материали, къщите са с масивна стоманобетонна конструкция. Топлоизолирани са със система за топлоизолация на „Baumit”, осигуряваща необходимия термокомфорт. Фасадите са изпълнени от минерална мазилка и облицовани с естествен камък - травертин. Дограмата на прозорците е 5 - камерна на марките „REHAU” и “VEKA” в цвят “тъмен дъб“ с обков.
Жилищният комплекс се състои от 126 еднофамилни къщи с модерна архитектура и собствена инфраструктура. Комплексът разполага с инфинити басейн, ресторант, детска площадка, места за отдих, красива природа, зеленина и морски пейзаж.

Особености

Ново строителство
dimiliqn

Агенция

Наталия Хоум

0895510527
Използваме бисквитки, за да подобрим ефективността на сайта ни.
Приемам