Луксозна двуетажна къща в проект в м. Буджака с панорама море

Созопол

€ 500 000

€ 1 887 / 1m²

Описание Оферта: 201

Имаме удоволствието да Ви предложим за продажба самостоятелна двуетажна къща в проект разположена югоизточната зона на местност „Буджака“, град Созопол.
Къщата е с РЗП 265,32 кв.м и се състои от голям хол с кухня и трапезария, панорамни веранда и тераси, 3 широки спални с гардеробни, 3 санитарни възела, изграждане на басейн, закрити паркоместа, беседка, BBQ и др.
Имотът е със собствено дворно място от 604 кв.м.
Къщата е с фронтална панорама море и изглед към плажната ивица „Каваци-Смокиня-Веселие”.
Цената включва:
- Стойността на дворното място
- Пълно архитектурно проектиране и подготовка на цялостния пакет документация относно получаването на строително разрешение за обекта
- Пълно изграждане на обекта в срок до 12 месеца от получаването на строителното разрешение
- Изграждане на монолитна ограда по границите на урегулирания поземлен имот - по одобрен проект на клиента
- Регулярно изпращане на подробна информация към клиента, касаеща изпълнението по срокове на графика за строителството, актуални фотографии на СМР и др.
- Изграждането на всички видове комуникации в имота, както и включването му в мрежата на EVN, ВиК и др.
- Издането на обекта с акт образец 16
- Степен на завършеност - „до ключ“ (материали топ качествои по спецификация), клиентът избира лично подовите настилки и цветовете на стените във всички помещения, също получава и безплатен интериорен проект от нашите дизайнери.
Всеки клиент има възможността да вложи своите идеи и лични предпочитания в своя нов дом - в организирана среща с нашите архитекти и дизайнери ние ще Ви предложим най-доброто решение за Вашия дом. Предлагаме голям набор от различни проекти, не само на вътрешната планировка на къщата, но и на фасадите и ландшафтния дизайн съответно за всеки отделен участък. Ние имаме готовност да Ви предоставим готови архитектурни проекти с минимална РЗП - 112 кв.м и максимална РЗП - 350 кв.м.

Особености

Ново строителство
dimiliqn

Агенция

Наталия Хоум

0895510527
Използваме бисквитки, за да подобрим ефективността на сайта ни.
Приемам