Новоизграден ресторант на първа линия море

Поморие

€ 434 000

€ 1 400 / 1m²

Описание Оферта: 508

Наталия Хоум има удоволствието да Ви предложи за продажба новоизграден ресторант в средиземноморски стил, находящ се на крайбрежната улица в гр. Поморие на първа линия море пред самите плажовете. Заведението е напълно оборудвано (без посуда) и регистрирано в БАБХ така, че новият собственик може да отвори врати, когато пожелае. 
Близостта му до входа на един от плажовете в Поморие както и факта че се намира на кръстовище предполага добър човеко-поток, но в крайна сметка имиджа който си изгради заведението е от основно значение.

Проектирано е през светлата част на денонощието да функционира като ресторант тип „Бързо хранене“ (разбира се това може да бъде променено), а вечер по избор на собственика може да работи и на А ла карт меню.
Общата квадратура на заведението е 310 кв.м. - 104 места и позволява да бъде ползвано за организирани мероприятия.
Дограмата в клиентската зала е напълно отваряема и през топлите дни когато е отворена създава усещане като „на открито“, но в същото време заведението може да бъде ползвано целогодишно.

Размерът на кухнята и служебните помещения позволяват да се приготвя храна и за зареждане на по-малки обекти, както и на училища, детски градини, болници, домове за възрастни и други институции, които ползват външни услуги за изхранването.
Начина по който е изградена ВИК, Ел. Системата и складовите пространства в заведението допускат евентуално разделяне на заведението на 3 по-малки обекта:
1. Магазин 86кв.м.
2. Заведение / Бар
3. Бързо хранене на прозорец

Трифазен ток 50KW запазена мощност. Кухненските уреди, скара, котлони, фритюрници са на Газ.
Изградено видео-наблюдение 16 камери.
dimiliqn

Агенция

Наталия Хоум

0895510527
Използваме бисквитки, за да подобрим ефективността на сайта ни.
Приемам